Полісол™ -продукт здорового способу життя

Ячмінно-солодовий екстракт №5

5.0
SKU 12840
₴73
від 73 грн за килограмм*
Розфасовка (вартість тари враховано*)
Please choose
In stock
1
Customer reviews
Reviews only from verified customers
Reviews are only accepted from verified customers who have signed in and purchased the products. This ensures that each review is based on genuine customer experiences. All reviews are checked before publication to prevent spam.
Оніпко Ю.
Южноукраїнськ, Миколаївська область, Вознесенський район,
Україна
05-08-2024
This customer didn't leave a review but rated the product.
Show review
Ячмінно-солодовий екстракт №5
Product Details

ТУ У 15.8-32671885-001:2011

СОЛОДОВІ ЕКСТРАКТИ – це на 100% натуральні харчові продукти, які виробляються з пророщених зерензлакових культур (солоду): ячменю, жита, вівса, пшениці, кукурудзи та ін. Внаслідок глибокого гідролізу солоду в екстракт переходять ферменти, цукри, декстрини, мікроелементи, вітаміни та амінокислоти.

Ячмінно-солодовий екстракт №5 – натуральний продукт, що володіє високою поживною і біологічною цінністю. Є джерелом цукрів (мальтоза, глюкоза, фруктоза), природних барвників і солодових ароматизаторів.

Використовується в кондитерській (шоколадні кондитерські вироби, заміна какао-порошку, житні та житньо-пшеничні сорти хліба.), хлібопекарській, пивоварній промисловості для виробництва темних сортів пива.

Склад: солод пивоварний ячмінний світлий, солод житній ферментований, вода

Органолептичні показники:

Зовнішній вигляд в’язка, густа рідина без сторонніх домішок, не властивих даному продукту Колір темно-коричневий Смак та запах кисло-солодкий, солодовий, з гіркотою. Присутній запах житнього хліба

Фізико-хімічні показники:

Масова частка сухих речовин, %

не менше 73,0

Кислотність, см3 розчину гідроксиду натрію концентрацією 1 моль/дм3 на 100г продукції

не більше 40,0

Масова частка редукуючих цукрів у перерахунку на мальтозу, %

не менше 60,0

Колір, одиниць ЕВС (у перерахунку на 100 % сухих речовин)

не менше 6 350,0

Колір сусла з вмістом сухих речовин 11,0%, одиниць ЕВС

не менше 700,0

Сторонні домішки

не допускаються

Кислотність сусла з вмістом сухих речовин 11,0 %, см3 розчину гідроксиду натрію з молярною концентрацією 1 моль/дм3 на 100г продукції

не більше 3,5

Колір сусла з вмістом сухих речовин 11,0%, см3 розчину йоду з молярною концентрацією 0,1 моль дм3 на 100 см3 води

не менше 100,0

Повнота оцукрювання

повне

Виробник: ТОВ «Крахмалепродукти України»Умови зберігання: зберігати при температурі від 0°С до + 18°С, при відносній вологості повітря не більше 75%.

Термін придатності: 12 місяців від дати виготовлення.