Store

Екстракт ПСОЕ (пшенично-солодовий охмелений)

SKU ПСОЕ
₴80
від 80 грн за килограмм*
Size
In stock
1
Customer reviews
Reviews only from verified customers
No reviews yet. You can buy this product and be the first to leave a review.
Екстракт ПСОЕ (пшенично-солодовий охмелений)
Product Details

ПСОЕ використовується в приготуванні пшеничних сортів пива, випічки, дистилятів.

Пшенично-солодовий охмелений екстракт (ПСОЕ) - натуральний продукт, що володіє високою поживною і біологічною цінністю. Є джерелом цукрів (мальтоза, глюкоза, фруктоза), природних барвників і солодових ароматизаторів.

Тара : пластик нетто, 3.0 кг(відро) , 5.0 кг(відро) , 6.5 кг(каністра), 20 кг(відро), 25 кг(відро), 28 кг(каністра)

,Склад: солод пшеничний, солод ячмінний, хміль, вода.

Харчова цінність в 100 г продукту: білки 3,8 г, вуглеводи 57 м

Енергетична цінність 100 г продукту: 244 ккал.

Умови зберігання: зберігати при температурі від 0 ° С до + 18 ° С, при відносній вологості повітря не більше 75%.

Термін придатності: 12 місяців від дати виготовлення.

1 кг екстракту - 7л пива

1кг екстракту розчинити в 2л гарячої води (80-90 ° C), додати ще 5л холодної води. Добре розмішати. Охолодити до 18 ° С. Внести пивні дріжджі.

Ферментація (бродіння) - 5-7 днів при 18 ° С.

Ферментацію (або основне бродіння ) краще проводити в домашній пивоварні ( за наявності )!

Закінчення основного бродіння визначають по прозорості пивного сусла. На початку бродіння сусло мутне, по закінченню - дріжджі випадають в осад, пивне сусло стає прозорим.

Пиво розлити по пластикових пляшках, уникаючи попадання дріжджового осаду. У кожну пляшку додати глюкозу або цукор (з розрахунку 8-10 г / л) для карбонізації. Щільно закрити кришками і поставити на доброджування при 18 ° С поки пляшка не стане твердою. Після цього пляшки з пивом відправити в холодильник.
Пиво буде набагато смачніше, якщо провести лагеризацію 1-2 тижні при температурі 4-7 °С.