Ячмінно-солодовий екстракт №4
ТУ У 15.8-32671885-001:2011
Тара : нетто, 3.0 кг(відро) , 5.0 кг(відро) , 6.5 кг(каністра), 10 кг(каністра), 14 кг(каністра), 20 кг(відро), 25 кг(каністра), 28 кг(каністра)
Використовується в кондитерській, хлібопекарській промисловості (виробництво хлібобулочних та мучних виробів – печива, крекерів, пряників; продуктів екструзійної технології – сухі сніданки, кранчі, мюслі, снеки; заморожене тісто (піца та ін.), та як сировина для виробництва безалкогольних напоїв та темного пива.
СОЛОДОВІ ЕКСТРАКТИ – це на 100% натуральні харчові продукти, які виробляються з пророщених зерензлакових культур (солоду): ячменю, жита, вівса, пшениці, кукурудзи та ін. Внаслідок глибокого гідролізу солоду в екстракт переходять ферменти, цукри, декстрини, мікроелементи, вітаміни та амінокислоти.
Ячмінно-солодовий екстракт – натуральний продукт, що володіє високою поживною і біологічною цінністю. Є джерелом цукрів (мальтоза, глюкоза, фруктоза), природних барвників і солодових ароматизаторів.
Склад: солод пивоварний ячмінний світлий, солод житній ферментований, вода
Органолептичні показники: |
|
Зовнішній вигляд |
в’язка, густа рідина без сторонніх домішок, не властивих даному продукту |
Колір |
від світло-коричневого дотемно-коричневого |
Смак та запах |
солодкий, властивий ячмінному солоду без сторонніх присмаків та запахів |
Розчинність у воді |
при розведенні екстракту у воді у співвідношенні 1:4 допускається опалесценція і осад, об’ємна доля якого не більше 10,0% до об’єму |
Фізико-хімічні показники: |
|
Кислотність, см3 розчину гідроксиду натрію концентрацією 1 моль/дм3 на 100г продукції |
не більше 16,0 |
Масова частка редукуючих цукрів у перерахунку на мальтозу, % |
не менше 60,0 |
Колір, одиниць ЕВС (у перерахунку на 100 % сухих речовин) |
не більше 600,0 |
Колір сусла з вмістом сухих речовин 11,0%, одиниць ЕВС |
не більше 65,0 |
Сторонні домішки |
не допускаються |
Кислотність сусла з вмістом сухих речовин 11,0 %, см3 розчину гідроксиду натріюз молярною концентрацією 1 моль/дм3 на 100г продукції |
не більше 2,3 |
Колір сусла з вмістом сухих речовин 11,0%, см3 розчину йоду з молярною концентрацією 0,1 моль дм3 на 100 см3 води |
не більше 6,0 |
Умови зберігання: зберігати при температурі від 0°С до + 18°С, при відносній вологості повітря не більше 75%.
Термін придатності: 12 місяців від дати виготовлення.
Виробник: ТОВ «Крахмалепродукти України»